Medlemmar se hit, Boka in er i våra grupper här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Automobilklubb
Fotboll

Träna och tävla i Karting

Att börja med karting kan vara en spännande och givande upplevelse oavsett ålder. Om du är en ung talangfull förare eller en vuxen som söker en ny utmaning, finns det en kartingklass som passar dig.

 

Kartingbanor finns i hela världen och det finns en mängd olika klubbar och organisationer som är dedikerade till att stödja och främja sporten. Att ansluta sig till en klubb kan ge dig möjlighet att träffa likasinnade, förbättra din körteknik och kanske till och med delta i tävlingar.

 

Att få licens för att köra karting kräver vanligtvis en grundlig träning och godkända prov. Men med rätt träning och övning kan du utveckla dina färdigheter och bli en skicklig förare på kort tid.

 

Det finns klasser från 7 år och uppåt med motorer från 60 cc till 125 cc och 6 växlar.

 

Att köra en kart är en unik upplevelse och det kräver fokus, uthållighet och mod. Du kommer att känna spänningen och adrenalinet när du kör runt på banan, kämpar för att förbättra dina varvtider och utmana dig själv att bli bättre.

 

Men karting handlar inte bara om att vinna, det handlar också om att ha roligt och skapa minnen som varar livet ut. Så oavsett om du är ute efter att förbättra din körteknik eller bara ha kul med vänner och familj, så är karting ett fantastiskt sätt att göra det.

 

Så vad väntar du på? Ta chansen att uppleva spänningen och glädjen i karting, oavsett din ålder eller erfarenhet. Ge det en chans och du kan upptäcka en ny passion som du aldrig trodde var möjlig. Kontakta oss för mer information.

Medlemsmöte samt Engagemangsformulär
2023-11-22 23:24

Umeå Automobilklubb bjuder in till Medlemsmöte den 4:de december kl 18:30 på Idrottsservice. Styrelsen kommer att presentera hur verksamhetsåret 2023 har gått från respektive sektion samt hur ekonomin i föreningen ser ut. Förslag avseende medlemsavgifter för 2024 kommer att beslutas samt diskussion inför hur vi bäst förbereder oss under 2024 inför 100-årsjubileumet som sker 2025.

 

Fika och kaffe kommer att bjudas på.

 

Varmt välkomna!

 

 

Valberedningen söker dig som vill vara med och ideellt utveckla Umeå Automobilklubb och din egen sektion inom Karting.

 
Vi söker dig som intresserar dig för ett eller flera av nedanstående poster. Fyll i nedan länkat formulär med de poster som du skulle kunna vara intresserad av eller fyll i på Annat med egen text om det finns viss kompetens som du skulle vilja bidra med till föreningen eller din sektion specifikt.

Länk till formuläret:
https://forms.gle/Qf4gUNamFztpahRJ8
Dubbeltävling Norrlandscupen 5 - 6 augusti
2023-07-25 10:38

Umeå Automobilklubb står som värd för dubbeltävling i norra Sverige helgen den 5 och 6 augusti. (Programblad) Kom och se rafflande motorsport där unga förare pressar sina gokarts till det yttersta i två tävlingar i jakten på värdefulla poäng i den prestigefulla Norrlandscupen. Läs mer.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer