Hoppa till sidans innehåll

Nytt för i år - Cross-skolan

23 MAJ 2018 10:19
Ledarledd träning tänkt som fortsättning efter mc-skolan kombinerat med träning för nybörjare/motionärer eller för de som helt enkelt tycker det känns som att man vill få lite mer grundläggande träning t.ex. innan man går över till ...
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2018 12:18

Hejsan! 
Under denna säsong kommer en grupp åkare i klubben hålla i ledarledd träning tänkt som fortsättning efter mc-skolan kombinerat med träning för nybörjare/motionärer eller för de som helt enkelt tycker det känns som att man vill få lite mer grundläggande träning t.ex. innan man går över till klubbträningar/allmänträningar. Vi kommer kalla denna träningsgrupp för Cross-skolan. Det kommer finnas 2 tränare vid varje tillfälle där vi delar upp i två grupper vid behov för små och stora hojar.

Eftersom vi gör det här för att vi vill att alla ska kunna vara med och känna sig delaktiga tar vi gärna emot önskningar och förslag! Se det här som erat tillfälle att få lära sig det ni vill lära er! 😊

Träningarna kommer att hållas tisdagar mellan 17.30-19.00 med start den 5/6.

Träningarna kommer att vara avgiftsfria och är även till för er som inte är medlemmar! Men vi välkomnar er till att bli medlemmar vilket kostar 300kr för en person/900kr för en familj för en säsong. Det enda som krävs för att delta är giltig licens.

Försäkringskrav:
För förare äldre än 12 år krävs en giltig Svemo förarlicens men det går också att lösa "provapålicens" för 150 kr/dag ute vid banan. Barn till och med 12 år utan licens är halvförsäkrade.

Vid frågor, funderingar eller annat tveka inte att höra av er till mig!

Med vänliga hälsningar

Fanny Lidgren

Kontakt: This is a mailto link tel: 0738137010 eller på facebook/messenger

Skribent: Tommy Granström
Epost: Adressen Gömd

gilla-oss-pa-facebook copyVill du också synas på vår webplats? Kontakta styrelsen.

 

Postadress:
Umeå AK
Box 210
90105 Umeå

Besöksadress:
Maria Sigvardsson Nilsson, Svajetvägen 21
90583 Umeå

Kontakt:
Tel: 0706086640
E-post: This is a mailto link

Se all info